Over mij

Mijzelf

Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Marije, ik ben 22 jaar en ik studeer Business Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ik woon in Utrecht, daar heb ik lieve familie, een hechte groep vriendinnen en vrienden om mij heen. Mijn passie? Eten, koken, voeding, en alles wat daar mee te maken heeft! En een beetje fotografie!

Ik volg al bijna 3 jaar dagelijks veel blogs, documentaires, artikelen en andere media van mensen die ieder op hun eigen manier bezig zijn met voeding. In het begin vond ik alles leuk om te lezen, te zien en te proeven, maar ik merkte dat mijn interesse het meest lag bij gezonde voeding. De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor gezonde voeding en wat voeding met ons lichaam doet. Ik denk dat dit een hele positieve ontwikkeling is, omdat je je hele leven het met ene lichaam dat jou gegeven is, moet doen, en er daarom dus goed voor moet zorgen!

Ik hoop met mijn blog mensen te inspireren, informeren en enthousiasmeren over wat eten met ons doet en wat jij kan doen met eten. Ik hoop dit te kunnen bereiken door recepten te delen die makkelijk te maken zijn, maar ook heerlijk van smaak en gezond! En alle foto’s zijn door mij gemaakt! Daarnaast geef ik ook graag uitleg over waarom ik bepaalde keuzes maak in voeding. Door het op een simpele en duidelijke manier uit te leggen, hoop ik meer mensen te bereiken!

Je kunt deze blog ook gemakkelijk volgen via Facebook en door de pagina te liken.

Veel plezier!

Reageer