Warme chocomelk, gezonde versie

Gezonde chocomelkHallo lieve allemaal! Het is koud buiten! Brr.. Ik vraag mij steeds meer af of we nog sneeuw gaan krijgen deze winter. Overigens zou ik het niet heel erg vinden als we dat een jaartje kunnen overslaan! En het regent al de hele avond. Ik was van plan om even bij een vriendin langs te gaan op haar werk, maar in plaats daarvan gunde ik mijzelf een avondje thuis op de bank. En als ik denk aan kou, regen en op de bank, dan denk ik ook aan warme chocomelk! In plaats van het traditionele recept (melk, cacao en suiker) probeerde ik een gezondere versie! Zeker een aanrader!

Ingrediënten:
- 300 ml amandelmelk (ongezoet)
- 2 tl rauwe cacaopoeder
- scheutje agavesiroop
- 1 tl vanille extract

Bereiding:
Alles tegelijk in een pannetje en al roerend en rustig laten warm worden (niet koken).

Geniet er lekker van!

 

Reageer