Yoghurt appel kaneel

yoghurt appel kaneelIk merk dat nu het warmer begint te worden, ik mijn havermoutpap liever laat staan en weer graag een bakje kwark in de ochtend eet. Ik had vanochtend geen muesli in huis, en bedacht om mijn havermout te roosteren. En het was lekker!

Ingredienten
- handje rozijnen
- appel, geschild in blokjes
- 50 gr havermout
- tl kaneel
- scheut honing/agavesiroop
- handje walnoten
- bakje (soja)yoghurt of kwark

Bereiding:
Zet een koekenpan op het vuur en verwarm een klontje kokosolie. Gooi daarna de stukjes appel en rozijn en in de pan en bak even aan. Voeg na 2 minuten ook de havermout, kaneel en honing in de pan en zet het vuur wat zachter. Rooster het geheel voor ongeveer 2 minuten en gebruik dit als topping over je yoghurt, eventueel nog met een handje walnoten of amandelen. Een heerlijk, gezond en makkelijk ontbijt.

 

Reageer